Kladdkaka med krispig chokladtopping

Recept
Ingredienser kladdkaka:
- 100 g smör
- 2 1/2 dl strösocker
- 2 ägg
- 1 dl vetemjöl
- 3 msk kakao
- 1 tsk vaniljsocker
- 2 dl grädde
- 1 dl vispgrädde
- 200 g mjölkchoklad
- 3 dl rispuffar

Gör såhär kladdkaka:
- Sätt ugnen på 175 grader.
- Smöra och mjöla en form.
- Smält smöret.
- Blanda alla ingredienser i en bunke.
- Häll i formen och ställ in i ugnen.
- Grädda i mitten av ugnen i 15 grader.

Gör såhär chokladkrisp:
- Koka upp grädden.
- Häll i chokladen och rör om tills chokladen smält.
- Låt smeten svalna.
- Häll i rispuffarna och rör ihop.
- Fördela jämnt över kladdkakan och låt svalna/stelna i kylen.
- Vispa grädden och är till kladdkakan.
Sen njut!
