Pralin karamell och mjölkchoklad

En söt stjärna ⭐️ av choklad fylld med god karamellsås toppade med lite silverglitter.

Recept
Ingredienser:
- Pralinform
- 200 g choklad
- 2 dl dulce de leche
- Chokladfärg silver (valfritt)

Gör såhär:
- Stänk/smeta ut chokladfärgen med tex en tandborste i formen.
- Smält chokladen.
- Fyll pralinformen med chokladen.
- Vänd formen upp och ner och häll ut överflödig choklad.
- Skrapa av formen och ställ i kylen så det får stelna.
- Fyll formarna med dulce de leche men spara en millimeter upp till kanten som ska bli botten på din pralin.
- Ställ i kylen så det får stelna.
- Använd chokladen som blivit över och fyll det som är kvar i pralinformen.
- Skrapa av formen och låt stelna i kylen.
- Nu kan du ploppa ur dina praliner.
Sen njut!
