Pralin tvillingnöt med mjuk chokladfyllning

Ett skal av mjölkchoklad, en krämig fyllning av grädde och mjölkchoklad med två krispiga hasselnötter.

Recept
Ingredienser:
- 200 g mjölkchoklad till skalet
- Chokladfärg silver (frivillig)
- 150 g mjölkchoklad till fyllningen
- 1/2 dl grädde
- Hasselnötter

Gör såhär:
- Om du vill dekorera dina praliner med färg så börja med att stänka/dra ut chokladfärgen i formen.
- Temperera chokladen. Hur du gör det hittar du i tidigare inlägg på bloggen.
- Fyll formen med choklad.
- Vänd formen upp och ner och töm överflödig choklad.
- Skrapa av och ställ in i kylen.
- Hacka chokladen till fyllningen.
- Koka upp grädden.
- Rör ner chokladen i grädden och rör om tills det blir en jämn smet.
- Häll lite av fyllningen i formarna.
- Stoppa två hasselnötter i varje pralinform.
- Fyll sen formarna med fyllningen men lämna en millimeter som ska bli din botten på pralinen.
- Ställ i kylen och låt stelna en stund.
- Använd chokladen som blivit över och och fyll det sista i formarna.
- Skrapa av överflödig choklad och ställ in i kylen och låt stelna.
- Nu kan du ploppa ur dina praliner.
Sen njut!
