Vitchoklad kladdkaka

Gör såhär:
Ingredienser:
- 2 ägg
- 2 dl socker
- 100 g smör
- 100 g vit choklad
- 2,5 dl vetemjöl
- 2 tsk vaniljsocker
Topping:
- Riven nougat
- Florsocker
- Blommor

Gör såhär:
- Sätt ugnen på 175 grader.
- Kläm fast ett bakplåtspapper i botten på formen. Smörj formen med smör och mjöla.
- Smält smöret.
- Blanda ner chokladen i smöret och låt det smälta.
- Vispa ägg och socker.
- Blanda ner mjöl och vaniljsocker i ägg och sockerbunken.
- Blanda ner smöret med den vita chokladen i bunken med resten av smeten.
- Häll smeten i formen.
- Grädda i mitten av ugnen ca 20 minuter. Håll koll på kladdkakan. Den ska vara lite dallrig när du tar ut den men inte för mycket så den är flytande.
- Låt svalna innan du tar ut den ur formen.
- Dekorera kakan genom att pudra på florsocker.
- Riv nougat på.
- Lägg på blommorna.
Sen njut!
